Programa

Seguim compromesos amb Òdena. Per això el PSC i el col·lectiu Òdena Progrés ens tornem a presentar a les properes eleccions municipals. NO ens cansem de repetir que som els únics que sempre hi hem estat, des de que es va recuperar la democràcia municipal l’any 1979. Sempre amb forces renovades, amb projectes que segueixen un fil coherent al llarg del temps, però que s’adapten a la realitat actual de cada contesa electoral.

 

Dèiem i diem en aquest fil coherent al que fèiem esment que de nou, aquí estem, lleials a aquest paper troncal que la voluntat dels odenencs i odenenques ens han donat al llarg del temps. Ens presentem amb la mateixa voluntat d’ocupar aquest espai de centralitat i normalitat institucional que ens caracteritza. Cercant en la convivència i el respecte, la nostra manera de fer.

 

Volem continuar sent mereixedors de la confiança d’aquells que sense ser socialistes veuen, en clau local, el projecte del PSC-Òdena Progrés com el millor per al municipi. Avalat per la solvència d’una gestió rigorosa i eficient que ha demostrat en el temps la seva capacitat certa de transformar a millor la realitat municipal. Des del respecte a la pluralitat però sense ambigüitats, ens definim com a no independentistes, activistes en quant a la promoció econòmica del territori, i per tant respectuosos amb totes les activitats econòmiques, industrials i del món rural (pagesia i ramaderia), però ajustades a les normes per conciliar activitat, qualitat de vida i medi natural.